Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σύντομο Ιστορικό
 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998,  με έδρα στο Δήμο Αγ. Δημητρίου,  και σκοπό την κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ενώ, από  το 2010, επιπλέον μηχανολογικά έργα βαρέως τύπου- ειδικά τεμάχια σωληνώσεων εφαρμογές, έχουν ενταχθεί στις υπηρεσίες της.

 

Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρικών εφαρμογών και αυτοματισμών και το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει κατασκευαστικές εταιρίες, μηχανολογικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως επίσης και επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα. Η εμπειρία και η άρτια τεχνική κατάρτιση του προσωπικού, εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και συνέπεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

Από το 2008,  η εταιρία έχει καταχωρηθεί στη διεθνή λίστα των KNX Partners της ΚΝΧ Association, σύστημα το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EN50090) και τα Παγκόσμια Πρότυπα (ISO/IEC 14543) για τον Οικιακό Αυτοματισμό και πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των  προϊόντων μας.

 

Εργαζόμαστε πάνω στα προγράμματα AUTOCAD και SEE ELECTRICAL και η εταιρεία διαθέτει το πιστοποιημένο όργανο METREL HD384 για την πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Επίσης, διαθέτει τη θερμοκάμερα E6 της FLIR, για υψηλής ποιότητας θερμογραφία των ηλεκτρικών πινάκων και εγκαταστάσεων, καθώς και μία σειρά εξειδικευμένων εργαλείων για υψηλή ποιότητα στην δουλειά μας.

 

Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας στο μέλλον, ώστε να σας αποδείξουμε εμπράκτως την ποιότητα της δουλειάς μας.

 

Με εκτίμηση

Χ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ

organogramma-gr